Picknick

Vad ska man egentligen passa på att göra under semestern? Ska man bara slappa, eller ska man se till att hitta på lite roliga saker också? Vi tycker att man ska passa på att ha det riktigt slappt och mysigt när man ändå är ledig, men vi tycker också att man ska passa på att göra sådant som man annars inte alltid hinner med – som att baka, till exempel.

Varför inte gå loss ordentligt och passa på att baka både sådant man är van vid och lite nya grejer? Det blir väldigt mysigt att fylla upp frysen med hembakade härligheter, vare sig det är hemma eller i sommarhuset man befinner sig.

Gott och nyttigt bröd direkt från ugnen

OM man väljer att baka hemma lite då och då så kan man garanterat få härligt bröd precis när man vill. Vem vill inte det? Klart att man vill ha hembakat bröd, eller hur? Att ta ut bröd från ugnen och äta medan det fortfarande är lite varmt är en av de godaste sakerna man kan göra!

Man kan baka allt från enkla bröd som går på ett kick där man inte behöver någon som helst erfarenhet till att baka mer avancerat bröd som oftast kräver att man har lite koll på läget – det är bara att välja vilket man vill testa!

Mysigt med fika

Picknick

En sak är säker och det är att det alltid är lika mysigt att ha med sig fika till stranden eller bara ut i naturen. Det spelar ingen roll om man är liten eller stor, att ta fram lite mysigheter från hemma när man är och badar är super! Det smakar ju alltid särskilt gott med både mackor och bakverk när man varit ute på stranden ett tag, tycker ni inte?

Ta med en läcker blandning av härligheter och fyll upp fikakorgen – det är aldrig fel att skämma bort sig och familjen lite! Även om det är höst och vinter är det såklart gott att ta med sig fika ut i skogen, på resan eller liknande – det finns alltid ett bra tillfälle för hembakat fika!