God fortsättning! Har varit lite dålig på att uppdatera men det har ju varit stressigt nu under högtiderna 🙂

Idag är det många som väljer att inte äta bröd överhuvudtaget, men det är också många som väljer att göra det, men med en lite mer nyttig touch. Det vita brödet är inte lika poppis längre, men däremot är det många som gillar nyttigare varianter som bakas hemma.

Tillhör du dem som gillar bröd och vill att det ska vara så gott och så nyttigt som möjligt? Då ska du börja baka ditt eget bröd! Det är det bästa man kan göra om man vill att brödet man äter ska vara av bästa kvalitet. Här är det smart att inte snåla på innehållet – köp produkter av högsta kvalitet att använda i ditt bröd. Det är då det blir som godast!

Tror du att du inte hinner baka själv?

Varför inte testa baka ett majsbröd?

Idag är det många som anser att all ledig tid är dyrbar och många försöker dra ner på mycket för att få så mycket ledighet som möjligt. Att baka bröd är då inte direkt det första man tänker på, utan det vill man gärna köpa färdigt. Detta är fullt förståeligt, men ofta handlar det om okunskap gällande hur mycket tid man faktiskt behöver lägga på att baka. I många fall är det betydligt mindre tid än vad man kan tro.

Det finns massor av bra, nyttiga och goda bröd som går snabbt att baka. Det gäller bara att man sitter ner och hittar bra recept som passar en själv. Det är inte särskilt svårt att ta sig den tiden och dessutom är det kul att sitta och spana in recept! Jag gillar Kungsörnens utbud av recept på bröd.

Nya familjefavoriter

Det som är så kul med att baka är att man kan hitta nya spännande familjefavoriter som alla i familjen, stora som små, uppskattar. Ibland är det så att man får köpa olika bröd till varenda familjemedlem, men har man tur så hittar man ett recept på bröd som alla gillar. Ofta är det så att barnen ger nya saker mer av en chans om de själva får vara med, så passa på att låta dina barn vara med och baka, då är chansen större att ni kan äta hembakat bröd hädanefter.